A Place In This World – Taylor Swift

I don’t know what I want, so don’t ask me
‘Cause I’m still trying to figure it out
Don’t know what’s down this road
I’m just walking
Trying to see through the rain coming down
Even though I’m not the only one, who feels
The way I do

I’m alone, on my own
And that’s all I know,
I’ll be strong, I’ll be wrong
Oh, but life goes on
Oh, I’m just a girl
Trying to find a place in this world

Recently found this old song from Taylor Swift~ (released in 2006)

I like this song because it reminded me to some point in my life when I felt just like that :“)

Ok, see you on the next post~

Continue Reading

My Song of The Week

Overjoyed, My cherie amour – Stevie Wonder (Cover by Paul)

Maafin fokus kameranya ūüôĀ

 

Mestinya bukan song of the week sih soalnya udah 2 mingguan ini (dan dari sebelum libur lebaran) dengerinnya video-video covernya si Paulus ini. Hahaha.

 

Kalau kalian bertanya-tanya kenapa bisa bikin postingan blog di jam segini, jawabannya adalah karena hari ini dateng kepagian wkwk. Lagi lebih seneng dari biasanya sampai masuk kantor kepagian :))

Continue Reading

Current Favourites: Banda Neira & Toriko

image

1. Banda Neira. Pertama kali dengar di studio RGB, tapi pas itu lagi serimg dengerin Taylor Swift, dll. Musiknya bagus banget ????????????

image

2. Toriko. Pertama kali diceritain sama ka Emil pas tahun lalu kalau ga salah, pas Ramen House Dago masih memajang lukisan besar isi tokoh-tokoh komik di Shonen Jump ya (?) *cmiiw. Baru baca sekarang karena ada komik itu di studio RGB haha. Ceritanya ramai, saya tertarik baca karena temanya makanan hehe kalau urusan berantem-berantemnya, karena saya cewek jadi biasa aja menurut saya, masih bisa diterima lah haha. Ceritanya imajinatif banget pokoknya ????????????

Terima kasih untuk RGB yang sudah memengaruhi (secara tidak langsung) saya akan dua hal ini ????????????

Continue Reading

My Playlist of The Week

My current playlist¬†was filled with these 2 songs¬†which were Taylor Swift’s “Shake It Off” and ¬†Adele’s “Make¬†You Feel My Love”

Taylor Swift’s “Shake It Off” actually my theme song for every Thursday morning in this semester :p

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nfWlot6h_JM]

Shake it off the bad mood :p

And the second song was “Make You Feel My Love” from Adele <3 <3
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ljawHxBl_Rk]

When the evening shadows and the stars appear,
And there is no one there to dry your tears,
I could hold you for a million years
To make you feel my love

The storms are raging on the rolling sea
And on the highway of regret.
The winds of change are blowing wild and free,
You ain’t seen nothing like me yet

Continue Reading