Ultah & Miranda Kerr

Hari ini ada yang ultah! ๐ŸŽ‰ Hari ini liat youtube ada video behind the scene pernikahananyaย Miranda Kerr. Cantik banget yaampun ๐Ÿ˜ gaunnya juga cantik ๐Ÿ‘—๐Ÿ˜ ^ yang hari ini ultah terus ditanya mau didoain apa, jawabnya: “Miranda Kerr batal nikah (?)” ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’   Selamat!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

5 Tahun Di Bandung

Halo~ Beberapa hari yang lalu saya baru sadar kalau saya udah 5 tahun di Bandung. Tepat 5 tahunnya di bulan Juni, lupa sih tanggal berapanya, yang jelas bulan Juni soalnya pas itu ada matrikulasi segala haha Meskipun udah 5 tahun di Bandung, tapi saya tipe anak rumahan, jarang eksplorasi kecuali saya lagi pengen kegiatan random […]

My Song of The Week

  Mestinya bukan song of the week sih soalnya udah 2 mingguan ini (dan dari sebelum libur lebaran) dengerinnya video-video covernya si Paulus ini. Hahaha.   Kalau kalian bertanya-tanya kenapa bisa bikin postingan blog di jam segini, jawabannya adalah karena hari ini dateng kepagian wkwk. Lagi lebih seneng dari biasanya sampaiย masuk kantor kepagian :))

Skin & Body Care

Tonight, i tried Frank body scrub (original) which Iย recently bought from benscrub (benscrub.com) and Cosrx Advanced Snail essence. I arrived at home (kostan) from work around 7.40-ish. I felt so lazy and sleepy today. Even my orders from online shopping that came today didn’t excite me ๐Ÿ˜… I opened them and was happy with my […]

Finally Packed!

Yay! I finally finished packing my clothes and stuffs for mudik (going to hometown tradition). I did it after work, well, I chose the clothes this morning, put them on my bed and left for work ๐Ÿ˜‚ i put, arranged them in my travel bag after i went home from work haha. So quick for […]

Social Media.. Hmm?

I personally think that social media is not as fun/interesting as it used to be. I don’t know why. Maybe because some of my friends are not using it any more? There’re less interactions with my friends there than before. We are really becoming adults, aren’t we? Hahaha Due to that, I don’t think i’ll […]